Певицата съобщи новината в профила си в Twitter

Канадската поп певица Селин Дион отмени насрочени концерти от турнето си в Северна Америка заради здравословни проблеми. Певицата съобщи новината на феновете си в събота в профила си в Twitter.

„Наистина се надявах, че до този момент ще съм по-добре, но предполагам, че просто трябва да бъда търпелива и да спазвам режима, който лекарите ми предписват“, пише тя.

В съобщението си певицата обяснява, че продължава възстановяването й, като лекарите са й препоръчали да отмени предварително планираните си концерти, които трябваше да се проведат от 9 март до 22 април тази година. Всички закупени билети ще бъдат възстановени.

Селин Дион отложи шоуто си в Лас Вегас заради здравословни проблеми

Концертите в Европа като част от световното турне на Дион по повод последния й албум „Courage” все още не са отменени. Първият е насрочен за 25 май.

Преди това Селин Дион отмени всички концерти от 5 до 20 ноември 2021 г. и от 19 януари до 5 февруари 2022 г.

През 2004 г., след като продаде повече от 175 милиона албума по целия свят, Селин Дион получи диамантената награда на World Music Awards, като с това стана най-успешната певица на всички времена.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БГНЕС