На мястото са станали няколко сериозни катастрофи

Шофьори стават каскадьори по неволя заради лошо сигнализиран участък на Северната скоростна тангента при отбивката за село Мрамор. Част от хората връхлитат върху опасен насип, който се изпречва пред тях, непосредствено преди стеснение на пътя. На мястото са станали няколко сериозни катастрофи.

"Пълен абсурд": Глобиха мъж, съборил електрически стълб с колата си (ВИДЕО)

„Знаците са забити в земята. Има и такива, които са абсолютно негодни. Подали сме 6-7 сигнала, има и разпореждане на прокуратурата това нещо да се оправи, но от АПИ отказват да го поправят”, каза Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

Крава спря за кратко движението по столичен булевард (ВИДЕО)

От АПИ съобщиха за NOVA, че е проведена среща между Агенцията и Столичната община. От Общината са представили проект за организация за движението в края на ноември в постоянната Комисия по транспорт, организация и безопасност на движението. Двете страни ще продължават да обсъждат детайлите по казуса, като ще бъде разписан и протокол за споразумение.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.