Възрастно семейство е било измамено с над 1000 лева от мними майстори

След като вчера показахме потърпевши от неканени майстори, които извършват непоискани ремонтни в Благоевградско с NOVA се свърза възрастно семейство от другия край на България – от Генерал Тошево. Преди дни те са били измамени с над 1000 лева от мними майстори на покриви.

Неканените мъже нахлули в дома им и започнали да ги увещават да ремонтират покрива им. Последвало изнудване и в крайна сметка си тръгнали с над 1000 лева за почти нищо свършено.

Неканени майстори излъгаха с близо 1000 лв. възрастна жена от Благоевградско

Преди няколко дни петима мъже спрели с колата си пред дома на Иванка и Тодор в квартал „Пастир” в Генерал Тошево. Възрастите хора казват, че никога преди това не са ги виждали.

„Бяхме вътре и чухме, че някой вика. Един мъж започна да ми обяснява, че са правили някъде ремонт и им е останала им е торба с цимент. За 25 лева щели ни подмажат капаците”, разказва Иванка.

НОВА ИЗМАМА: Мнима компаньонка обикаля адреси и изнудва за пари

Мъжете отбелязали, че керемидите по билото на покрива имат нужда от лек ремонт, а на тях им останали цимент от друга поръчка и щедро предложили услугите си. Водачът на групата се представил за строителен техник.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.