Вижте през какво е преминал състезателят

Познавате го като ултрамаратонеца, който може да тича дни наред, без да спира, може да тегли пикапи и да увлича с лудостта си. В рубриката си „Историите” тази седмица Мария Йотова ни среща с Краси Георгиев. 

„Аз съм приключенец. Тичал съм в „Долината на смъртта”, Камбоджа, Бразилия. Тичах на пътека 36 часа, теглих пикап 27 часа и половина. Това са нещата, които ме правят жив. Преди да започна да се занимавам с бягане бях малко по-пухкав и нетолкова дисциплиниран. В училище ми се подиграваха. Като заминах за Англия през 1997 г. отидох с 60 паунда. Спях в кашон, ядях, каквото намерих. Тогава за първи път откраднах нещо, защото бях ужасно гладен. Откраднах мляко от една фирма. Години след това отидох да се извиня и да оставя, каквото съм взел. Знаех обаче, че това е временно и нещата ще се подредят. Започнах да работя в ресторанти. След това учих за психолог. Работех с хора, пострадали от домашно насилие. В един момент това много започна да ми влияе", сподели Георгиев.

Ултрамаратонец дърпа 2-тонен пикап 27 часа

Ултрамаратонецът попаднал и в капана на наркотиците. „Опитах от всичко. Това продължи 6-7 години. Живеех с дилър. Започнах да усещам, че нещата не вървят на добре. Стигнах до опит за самоубийство. Исках да се хвърля от един мост. В един момент се появи едно момче, което ме спря. Скоро след това реших да променя коренно живота си и да се взема в ръце", допълни той. 

Цялата история на ултрамаратонеца - гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.