Ще донесе ли датата късмет на младоженците

Бум на браковете на днешната огледална дата с шест двойки. Хората, решили точно днес да си кажат заветното "Да", се надяват датата да им донесе късмет.

Бум на сватбите в Деня на влюбените (ВИДЕО)

В Старозагорско бяха сключени над 20 брака. 6 от двойките венчаха в Казанлък, като една от тях избра и часа: 2 часа и 22 минути следобед,

След като отменили веднъж сватбата си заради това, че били под карантина, Лукреция и Йордан от Монтана не се колебали дълго и избрали специалната дата 22 февруари.

„2 е за нас любимото число, повтарящо се шест пъти. Това е магичния ден в годината, на него се случват само хубави неща и се надяваме този ден да ни донесе много щастие”, каза булката Лукреция Богданова.

Гостите на сватбата няма да са много, за да могат да се спазят всички ковид мерки.

 

 

„Предвид обстановката в която се намираме редуцирахме гостите, защото такава е ситуацията и няма как да организираме нещо по-голямо от това, което ще е в момента. В тесен кръг с най-близките ни хора“, допълни и младоженецът Йордан Богданов.

На днешната уникална дата три двойки са пожелали да сключат брак в Монтана, каза дирекотрът на “Обредни дейност”- Монтана Венета Динкова.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.