Не пропускайте драматичната завръзка на премиерния четвърти сезон тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Актьорът превъплътил се в образа на Денис Топал от „Братя“, Владимир Михайлов пред репортер на „На кафе“,“ разкрива какво предстои в предстоящия четвърти сезон на криминалната поредица, която стартира тази вечер от 22.30 ч. в ефира на NOVA.

„Тази вечер стартираме с новия четвърти сезон на „Братя“ и не мога да кажа коя част - светлата или тъмната, повече ще надделее. Те са в постоянна борба при моя герой, но пред него стоят важни избори, които ще трябва да направи. Това е и една от основните теми на сезона – свободата на избора. За героя ми Денис изборът е нещо много важно. Той много мрази слабите хора, които взимат грешните решения. При него често се случва така, че дори и да иска да вземе правилното решение, нещо му пречи. Има много интересни обрати в новия сезон. Има нови герои и попълнения в каста“ разкрива пред репортер на „На кафе“ Владимир Михайлов.

Може ли да оправдае постъпките на героя си?

„Бих искал да отговоря положително, но все пак той е един мрачен герой и престъпник. Не мога да оправдая постъпките му, но съм длъжен като актьор да оправдая героя си, за да мога да се превъплъщавам в кожата му“, признава актьорът.

Неда Спасова: Героинята ми в „Братя“ е сложен и многопластов образ, мечтаех си за такъв

В края на трети сезон на „Братя“ зрителите чуха песента „Сякаш съм там“, изпята и създадена от певеца Владимир Михайлов, който споделя, че все още не е създал нова песен, която да пасне на новия сюжет в сериала. С групата си REWIND! създава цял албум. Признава, че е доволен, че песента е паснала и подкрепила кадрите от сериала и най-щастлив е от положителната реакция на публиката.

Определя се като мечтател, но губи ли връзката с реалността?

„Да живееш в облаците и мечтите може да навреди понякога. Може да паднеш от високо и на мен ми се е случвало. Въпреки това продължавам да живея по този начин. Главата ми постоянно е някъде във филм, музика, книги, истории... Това ми е интересно и затова се занимавам с тези професии. Смятам, че така човек живее по-свободно“, коментира артистът.

Нови герои, напрегнати обрати и задкулисни игри в четвъртия сезон на „Братя“

Иска ли да изключи разума понякога?

„Да има такива моменти и често приятели и съпругата ми казват, че не съм на тоя свят. Доста често действам по интуиция и по сърце. Не винаги съм воден от разума“, признава Владо. „Мисля, че подкрепата от близките е едно от най-важните неща, независимо под каква форма се проявява. В Америка се отпускат, в България се стягат, а в Русия сядат преди тръгване. Лично аз смятам, че когато човек е по-спокоен и отпуснат, му се получават по-добре нещата. Тогава успяваш да се концентрираш по-добре върху някоя задача. Така си по-успешен и функционален.“

Не пропускайте първия епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.