Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Гери пое огромен риск, отивайки да се види с Радо Андреев, за да го убеждава, че трябва незабавно да спре войната със Сандо. Напрегнатата среща доведе до пряка конфронтация и изненадваща, брутална развръзка. В яростта си от държанието на Гергана, Радо изхвърли момичето през прозореца на своята хотелска стая. Драматичното събитие предизвиква много въпросителни, бурни реакции и нов обрат в действията на останалите герои. Жива ли е Гери, или няма шанс да бъде спасена? Напрежението ескалира, но какво ще се случи оттук нататък между водещите фигури в бившата групировка на Денис Топал и каква позиция ще заеме самият той в ожесточената война между Андреев и Акарди?

Радо Андреев с фатално решение в „Братя“

Старши инспектор Елена Давидова продължава да разплита сложните взаимоотношения, довели до трагичния инцидент със смъртта на Калин Йосифов в акция на ГДБОП преди два месеца. Това, което й прави силно впечатление е, че съпругата на убития следовател се оказва в заплетени и противоречиви приятелски връзки с жената на предполагаемия убиец. Но това не е всичко – в миналото бившата рекламна агенция на Ива е била пряко замесена в съмнителни сделки с компанията на Топал. Йосифова, от своя страна, бърза да обвини младата полицайка в бездействие и неглижиране на разследването. Елена отново търси разговор с Черкезов, този път като с колега, надявайки се да получи допълнителна информация от него, защото е бил близък със семейство Йосифови. Дали инспекторът ще й даде вярната насока, или ще я обърка още повече?

Драматичен обрат за Денис Топал в „Братя“

Въпреки здравословните си проблеми, Филип Карамитев очевидно има план за действие и се е посветил на сериозно начинание. За целта бизнесменът организира срещи с други влиятелни личности и се старае да ги привлече като партньори. Филип държи и Юлия да присъства на тези събирания, въпреки протестите на дясната му ръка – Марин. Какво е намислил Карамитев, защо опасната украинка е толкова ценна за него и коя е новата му важна кауза?

Не пропускайте новия епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.