Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Филип Карамитев се кандидатира за кмет на София и смело се включва в предизборната надпревара за управление на столицата. В официална пресконференция по телевизията бизнесменът обявява влизането си в политиката и твърдо заявява, че най-голямата му цел е да се бори с мафията и корупцията на всички нива. Денис и Сандо са в пълен шок от видяното и с ужас разбират, че Карамитев е оцелял след престрелката, в която мислеха, че е загинал. Двамата братя очакват само едно – отмъщение. Имат ли право с подозренията си, или баща им ще успее да ги изненада? И какви са всъщност плановете на Филип?

Филип Карамитев обръща действието в „Братя“

Откакто научава, че Денис се е върнал в България, Ива не е на себе си. Целият гняв заради смъртта на Калин и разбития й живот ескалира и тя взима радикалното решение да поеме справедливостта в свои ръце. Но така, както тя лично я разбира за себе си. Ива си поставя за цел да убеди Андреев, че може да му бъде полезна, за да влезе в съюз с него, надявайки се, че ще го настрои срещу Денис. А зад всичко това стои единственият й таен стремеж да отмъсти на Топал и да провокира неговото убийство. Радо, обаче, не вижда смисъл да се занимава точно с Йосифова и отхвърля нейното предложение. Има ли начин Ива да го накара да размисли и на какво е готова, за да осъществи намеренията си?

Изненадващ развой на събитията в „Братя“

Фокусът на Радо в момента е съвсем другаде, защото той трябва да вземе спешно решение за бизнеса си. Партньорите на Топал, с които толкова добре е работил преди от името на Денис, сега отказват да го признаят за негов наследник и постоянно се съмняват в качествата му, както и в предлаганата от него стока. Андреев трябва да се докаже на всяка цена и то бързо, ако иска да запази влиянието на групировката на пазара. Каква идея ще му хрумне и дали ще има успех с нея?

Не пропускайте премиерния епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.