По думите му руският президент е имал социопатно детство

"Това, което стана с края на СССР, бе реставрирано в последните 22 години от Владимир Путин. Не знаем какво ще се случи утре, това е причина за чудовищна тревога. Анализът на миналото и чудовището, наречено Русия, не може да мине без елементите му. В недрата на сталинската империя лежаха болшевиците, които поробиха половината свят. Путин се опитва сега да реставрира подобна на сталинската бандитска империя". Това заяви за "Офанзива" Любомир Канов, психиатър и писател.

По думите му руският президент е имал социопатно детство. "Руски интелектуалци казват, че след емиграцията, най-качествената част от обществото, са се присъединили към културата на Запада. След тях има Гражданска война, която доубива. Има геноцид", припомня той.

Канов смята, че подкрепата за Путин у нас е позорна. "Путин не вижда реалността. Това е война срещу христианската цивилизация", посочи той.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.