Премиерът Кирил Петков видя страх в призива

Опозицията отново атакува управляващите. От ГЕРБ-СДС обвиниха правителството в неспособност да се справя с кризите, пред които е изправена страната. От парламентарната трибуна бившите управляващи поискаха смяна на властта - час по-скоро. В призива им премиерът Кирил Петков видя страх.

„Настоящата формула на управление не просто е неадекватна на ситуацията, но с всеки изминал ден ще нанася все повече щети. Наш дълг е да бъдем безкомпромисна опозиция, нашата отговорност е да положим усилия час по-скоро България да има ново управление”, каза Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„Те работят всеки час за ново управление, от първия час на това управление. Те имат много проблеми с нашето управление. Първият голям страх на опозицията е, че въпреки всички кризи, ние работим целенасочено за това да достигнем до хората, които са били част от голямата корупция в България. И това са те”, отговори премиерът Петков.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.
Редактор: Георги Генов