Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

За огромна изненада на Сандо, брат му си променя мнението и настоява все пак да приемат поканата за семейна вечеря в чест на сватбата на Карамитеви. Денис размисля, защото вижда възможност да симулира примирие, докато кове плана си за болезнено отмъщение. Гостуването не е лесно за никого от присъстващите и напрежението постоянно се покачва. Ще успее ли Денис да овладее гнева и отвращението си от Филип и неговата нова съпруга, преди да бъде изцяло завладян от  импулса да смачка и двамата мигновено? Ще стигнат ли силите за самоконтрол на Сандо, както и на темпераментната Юлия, която попада в огромна опасност? И какъв неочакван обрат ще настъпи в края на тази фатална среща?

Юлия е шокирана от идеята на Карамитев в „Братя

Капризен клиент скъсва нервите на Андреев, който се опитва да му угоди, защото очаква от него голяма поръчка на синтетична дрога. Ива предлага да бъде от помощ и има идеи, как да го привлекат на своя страна, но Радо иска да я държи колкото може по-далече от хората, с които сключва сделки. Но за негово учудване, въпросният Мосев проявява голям интерес към предложенията на Ива и настоява да работи с нея. Това е изключително неприятно за Радо и той се чуди, как да са отърве от Йосифова по най-бързия начин. Ще му се отдаде ли тази възможност, или Ива има коз, с който да остане в играта?

Искра Донова: Моята героиня в „Братя“ е тръгнала по пътя на отмъщението

Продължават проблемите на Топал около пускането в действие на завода за рециклиране на старо оръжие. Въпреки обещаното съдействие от страна на Благоев, висшият държавен служител сякаш пасува точно преди старта на начинанието. Денис е вбесен от бездействието му и намира свой начин да си осигури нужните документи за пускането на завода. Неочаквано събитие, обаче, променя намеренията му и го поставя в безпомощна ситуация. Кой и по какъв начин може да разклати увереността на Топал и защо има такова влияние над него?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте премиерния епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.