Хлябът е скъп, зрелищата- безплатни, добави той

От днес всеки ден ще работим за предизвикването на предсрочни парламентарни избори. Това е единственият начин за спасение от тази политическа криза. Това заяви от трибуната на НС Даниел Митов от ПГ на ГЕРБ-СДС.

„Среднощните обиски и арести няма да редуцират инфлацията, няма да намалят цените на основните стоки и горива, няма да заглушат призивите за военна помощ за Украйна. Няма да увеличат и мощта на правителството. Хлябът е скъп, зрелищата са безплатни, засега. Кабинетът заложи на зрелищата без да разсъждава. След като лидерът на най-голямата политическа партия може да бъде обект на беззаконие, какво остава за обикновените граждани несъгласни с действията на правителството, несъгласни с липсата на консенсус за финансова стабилност, лъжотенето на правителството и общото усещане, че никой не носи отговорност за управление”, добави той.

По думите му този удар ще мобилизира опозицията. „Призоваваме всички български граждани, вярващи в демокрацията, на протест”, каза още Даниел Митов.

ВСИЧКО ЗА АКЦИЯТА НА МВР И ЗАДЪРЖАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.