Всички приходи отиват за лечението на малката Белослава

Благотворителна инициатива бе подкрепена с дрифт и тунинг шоу. Събират се любители на адреналина край Русе. Инициативата подкрепя кампания за събиране на средства за лечение на тригодишната Белослава, която се нуждае от присаждане на стволови клетки, и в момента се лекува в турска клиника.

На полигона ДЗС край Русе в края на седмицата ще се превърне в място, където ще се концертрират представители на рокери и на хора, които харесват дрифта и тунингованите автомобили.

Целта е благотворителна.

Инициаторът на тази проява, с която да се помогне на малкото момиченце от Русе, Михаел Иванов каза за "Твоят ден" по NOVA NEWS, че след като разбал от интернет за случилото се с Белослава, е решил да организира събитието и за втори път да се помогне на нуждаещото се дете. 

По време на състезанието ще бъдат поставени кутии, ще се събира и такса вход от пет лева. Всеки от зрителите ще има възможност да се повози в дрифт автомобил срещу такса. Сумите от продажбата на осигурения кетъринг също ще бъдат предоставени за каузата. Всички приходи от събитието отиват за лечението на Белослава.

"Над 80 участника ще има в дрифта, над 100 автомобила в тунинга, 200 мотора от Русенско откриват именно на събитието сезона. Очакваме поне 3000 човека публика", каза още Михаел Иванов.

Събитието ще се проведе на 3 април, от 9 до 18 часа, на ДЗС полигона край Русе.

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.