Според него управленското споразумение не може да бъде прекъснато при различия за военната помощ

"Друга форма на управление би означавало амнистия за престъпленията на ГЕРБ, това е недопустимо. Избирателите са ни пратили там да ги спрем". Това заяви за "Офанзива" депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев.

По думите е очевидно, че България не изнася оръжие директно за Украйна. "Чувам, че руските сили, че в Украйна има производство на българския военно-промишлен комплекс на терен. Призивът ни да дарим военна помощ не е за да има политически боричкания, искаме съпричастност към страдащите в Украйна", категоричен е той. 

Според него управленското споразумение не може да бъде прекъснато при различия за военната помощ. "Очакваме да има подкрепа. Предлагаме помощта ни за Украйна да е от това, което произвежда нашият военен комплекс, да се види какви са възможностите, така че да не се лишим от оръжия за отбрана", посочи Михалев. За него проблемите със службите са на значително високо ниво. До момента ДБ не е взела решение кой да подкрепи за председател на БНБ.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.