Певицата не крие наедрялото си коремче

Риана стана героиня на новия брой на американския Vogue. На корицата и по страниците певицата позира в различни тоалети, някои от които и предизвикателно секси, но във всички снимки тя показва корема си. По принцип Риана вече не се стреми да носи затворени тоалети и да крие корема си - по-скоро обратното. За това певицата понякога е критикувана онлайн - някои смятат, че излага корема си твърде натрапчиво. Същото е и впечатлението от фотосесията във Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Но Риана не е съгласна: „Тялото ми в момента преминава през невероятен период и няма да се срамувам от това. Това време трябва да е празнично. Защо трябва да криете бременността си?”. Певицата разкри още, че бременността й не е била планирана: „Не съм я планирала, но определено нямам нищо против. Не съм изчислила кога съм имала овулация и всичко това. Просто си изкарахме добре”, каза певицата. Все пак тя сподели, че е донякъде притеснена от възможна следродилна депресия, но засега се чувства добре, не е била измъчвана от токсикоза и се справя с промените в настроението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Певицата засегна и връзката си с A$AP Роки, с когото дълго време беше просто в приятелски отношения, макар в интервю по-късно рапърът да отбеляза, че винаги е харесвал Риана в романтичния смисъл на това понятие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„При мен хората не влизат много лесно от приятелската зона. И определено ми отне известно време, за да осъзная колко добре го познавам и колко добре той ме познава, защото също така разбираме колко проблеми можем да избегнем“, каза Риана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Певицата призна, че всичко се промени с началото на пандемията от коронавирус, когато светът беше в изолация. През лятото на 2020 г. (същата година се появиха слухове за романа им) те пътуваха от Лос Анджелис до Ню Йорк и успяха да избягат от обществения поглед. В същото време се държаха като най-обикновени туристи - правеха си барбекю и купуваха храна от бензиностанциите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„През това време той стана моето семейство. Нямаше претенциозни глупости, просто живеехме. Просто усещах, че мога да правя всичко с него”, призна Риана, като отбеляза, че майка й също е харесала избраника й от пръв поглед. В същото време певицата си припомни забавна случка, в която A$AP Rocky показа признаци на внимание, когато все още бяха просто колеги и се изявиха заедно на VMA през 2012 г.

 

 

„Той ме хвана за дупето на сцената. Не беше част от репетицията! Казвам: "Какво правиш?!" Тогава моят мениджър каза: „О, Боже, тя определено харесва този човек, иначе никога нямаше да му позволи това“, припомни си Риана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Звездата призна още, че сега, противно на очакванията, я влече повече сладкото, отколкото соленото, и не може да устои на поничките. Въпреки че едно солено ястие тя яде с удоволствие - мандарините със сол. „Трябва да са със сол и само със сол, защото в Барбадос носим плодове в океана и ги накисваме. Повярвайте ми, струва си”, сподели гастрономическите си предпочитания Риана.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА