Това съобщиха за NOVA източници от разследването

Установиха и третия издирван във връзка с убийството на бившия полицай Любомир Иванов. Това съобщиха за NOVA източници от разследването.

В СГС се гледат мерките за неотклонение. Предполага се, че единият е физическият извършител, а съпричастността на втория към деянието тепърва ще се установява. 

Прокуратурата решава за обвиненията на задържаните за убийство на бивш полицай

Снощи около 22:30 той се е предал в СДВР. Задържан е за 24 часа. Разследването по случая продължава, събират се доказателства и за други съпричастни към престъплението, казаха криминалисти. 

Любомир Иванов беше прострелян смъртоносно на 25 март близо до столичен мол в "Лозенец". Предполага се, че става дума за неуредени финансови отношения. Кристиан Илиев е сочен за физически извършител на убийството, задържан е и Боян Табаков.

Адвокатът на Илиев поиска по-лека мярка за неотклонение заради влошено здравословно състояние на клиента си. Стана ясно, че задържаният Илиев е проучил е навиците на жертвата и е тренирал стрелба с пистолет. Табаков пък е осигурил пари за извършване на престъплението и лек автомобил за бягство.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.