Гледайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Юлия усеща, че все повече се приближава до осъществяването на тайния си план да избяга от Филип. Още съвсем малко й е нужно, за да спечели изцяло на своя страна Сергей Лихно – единственият, който би могъл да я подкрепи в нейните действия срещу Булгаро. В замяна, тя трябва да изпълни няколко важни мисии, за да получи съдействие от човека, който години наред е бил приближен на нейния покоен баща Фьодор Опланчик. Юлия е съгласна на сделката и няма търпение да задейства изпълнението на поставената й задача. Всичко върви добре, докато внезапна промяна в графика на предизборната кампания на Карамитев, не преобръща събитията и възпрепятства нейните намерения. Отчаяна, Юлия дава всичко от себе си, за да спаси уговорката със Сергей, но времето и обстоятелствата сякаш работят срещу нея. Дали ще успее да се пребори и да изпълни мисията, или ще изпусне възможността да се приближи до свободата си?

Елена в плен на съдбовно привличане в „Братя“

Андреев се изнервя все повече на вечно ровещия наоколо Черкезов, който очевидно го е взел на мушка и следи всяка негова стъпка, с надеждата да открие повод да го арестува в първия възможен момент. Радо смята, че вече е крайно време да се справи с инспектора, за да охлади поне временно ентусиазма му за разследване. Какво мисли да предприеме Андреев и дали ще реализира плана си?

Топал и Акарди със свръхрискова операция в „Братя“

Филип продължава да търси път към своя по-малък син, за да го убеди, че трябва да се бори за разширяване на оръжейния бизнес. Разговорите между двамата идват в точния момент, защото съвпадат идеално с амбицията на Акарди да се развива и доказва в новия бранш. Карамитев свърза Сандо с един от най-влиятелните търговци на оръжие в България, с цел да си партнират за разрастване на дейността на завода. Каква е целта на Филип, дали неговият син ще му се довери и какво влияние ще окаже това върху Денис?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.