Гледайте премиерния двоен епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Провокациите между Акарди и Андреев не спират, колкото и Денис да се опитва да успокои нарастващото напрежение, а настройването им един срещу друг достига връхна точка в следващия двоен епизод на „Братя“ в петък, от 22:30 ч., по NOVA. Благодарение на Ива, Радо разбира, че Сандо е подхвърлил информация пред Черкезов, която насочва полицаите по следите му във връзка с разпространението на популярната синтетична дрога „синя муха“. Андреев е бесен, защото и без това следователите непрекъснато дишат във врата му с постоянните си проверки, които целят да го хванат натясно и да го арестуват при първия възможен случай. Готов да отмъсти на противника си, Радо решава да го удари в най-слабото място – неговите любими хора. Той има зловеща идея и подготвя план за възмездието. Внезапното разбулване на дълго пазена и шокираща тайна, обаче, ще го извади извън релси и ще предизвика пълен обрат в действието.

Юлия отчаяно се бори за свободата си в „Братя“

Елена продължава да се бори с чудовищното възмущение към самата себе си, след като се отдаде на своя изненадващ импулс и прекара страстна нощ точно с човека, когото разследва от месеци – Денис Топал. Младата жена не може да си прости фаталната грешка, че се е поддала на неговото настойчиво ухажване и започва да се мрази и самонаказва заради това. Тя концентрира всичките си сили и се затрупва с работа, за да спре да мисли за непростимото деяние, от което се срамува. Идеята да върне фокуса на разследването върху мистериозното освобождаване на Лора Топал от следствения арест й дава нова отправна точка и тя се заравя в случая, с надеждата да открие връзката между двете фатални събития – смъртоносната престрелка, в която е убит Калин и освобождаването на Лора от ареста. Но Топал отново успява да изненада Давидова в най-неочаквания момент и я обърква с нестандартния ход, който предприема.

Елена в плен на съдбовно привличане в „Братя“

Свързвайки факти и случайни събития, инспектор Черкезов започва да подозира Йосифова, че се е забъркала в отношения с мафиотските среди. Подозренията го изпълват с огорчение и той все се надява, че има логично обяснение за поведението на Ива, което някак може да оправдае нейните действия и дори да я оневини. Истината е, че инспекторът все още е влюбен в съпругата на загиналия си колега и е готов да й окаже подкрепа не само по приятелска линия. Но съмнителните стъпки, които предприема тя, го подтикват да започне да я проверява по таен начин. Как е решил да установи истинските намерения на Ива и до какви изводи ще стигне?

Топал и Акарди със свръхрискова операция в „Братя“

Отношенията между Симо и Поли сякаш се възстановяват и двамата усещат със сърцата си колко сила могат да си дадат един на друг. Тя се старае да бъде до любимото момче в този труден момент и иска да го подкрепи след трагичната загуба на баща му. Поли смята, че това е неин дълг, защото Симо е направил същото за нея, когато тя се е борила със своята зависимост преди време. Младото момиче страда, осъзнавайки в какво се е забъркал той, заедно с майка си и никак не одобрява желанието им да отмъстят за смъртта на Калин. Поли е уверена, че отмъщението може да доведе до още по-лоши последствия и се опитва да вразуми Симо, но стига до крайност в усилията си да го откаже от неговия план. Кое изненадващо действие ще доведе до повратна точка в отношенията между двамата влюбени и каква ще е съдбата на връзката им?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.