Двама души са пострадали

Две тежки катастрофи блокираха движението в района на „Дунав мост” край Русе. Удар между автовоз и цистерна затвори едното платно малко след 3 ч. тази нощ. Докато екипите се опитват да разчистят мястото, три часа по-късно, турски автобус със 17 пътници се удря в тир и след това в автовоза.

Двама са пострадалите при инцидента. До произшествието се стига, след като две цистерни спират заради авария. Въпреки обозначението 21-годишен шофьор на автовоз се забива в една от цистерните. Той е настанен в болница с леки травми. Пострадал е и служител на „Пътна помощ”.
 


На мястото на катастрофата пристигна адвокат на турската фирма, който отказа коментар от името на шофьора. Докато траеше огледът на катастрофите се образуваха километрични колони от чакащи автомобили.

Докато за леките коли бе организиран обходен маршрут, шофьорите на камиони чакаха с часове. В резултат на инцидента на пътното платно бе разлято сериозно количество нафта.

И докато за леките коли бе организиран обходен маршрут, шофьорите на камиони чакаха с часове. В резултат на инцидента на пътното платно бе разлято сериозно количество нафта. Участъкът остана затворен за часове.

Повече гледайте във видеото. 

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.