Те са класиката на българския спорт – футбол и художествена гимнастика

Те са класиката на българския спорт – футбол и художествена гимнастика. Той е голмайстор на всички времена и собственик на Левски, тя е експлозивът, който ръководи златно поколение след златно поколение в художествената гимнастика като държи нивото на кота злато. "Левски" направи 108 години, той 60, а тя създаде най-успешният български спорт през последните десетилетия. Гостуват Илиана Раева и Наско Сираков.

Тази години се навършват 39 години откакто са заедно. Според нея в началото е било доста бурно, а според него през всички години е било много хубаво.

"Разделяли сме се за повече от месец заради лагери, но не и в другия смисъл. Когато беше футболист в "Левски" не пропусках мач, ако няма извинителна причина. Обичах да гледам Наско да бележи голове", разкри тя. Той обаче не гледа художествена гимнастика, защото смята, че е на карък.

По думите му купата за "Левски" е върнала вярата в клуба, а Илиана Раева разказа, че през главата й са минали трудните моменти на Наско Сираков, но и е изпитала удовлетворение, че всичко, през което са преминали, си е струвало.

"Божков увери, че няма да си поиска парите, но нас като клуб ни трябва дълговете да бъдат отписани. Не търся нов собственик, но рекламодатели и спонсори имат голям интерес", обясни той. А Илиана Раева определи олимпийската титла на гимнастичките като най-заслужената.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.