Емоционална и докосваща изповед в ролята на майка

Емоционална и докосваща изповед на една много красива и талантлива жена. Елена Петрова - такава, каквато не сме я преживявали досега - истинска и без капка фалш в една от най-важните роли в живота ѝ - тази на майка. Актрисата допусна Деси Банова-Плевнелиева до най-съкровените кътчета на своя живот.

„Безкрайно обожавам децата си. Всъщност, те знаят, че винаги са на първо място. Ако сега някой ми каже, че трябва да пожертвам живота си - ще го направя, без да се замисля, само и само да са добре. Те започнаха да ме учат още с появата си. Тя беше трудна - буквално битка на живот и смърт. Още тогава разбрах, че да бъдеш родител няма да е лесно, но е много хубаво, най-истинското нещо в този живот”, споделя актрисата.

Според нея децата са извор на най-голямото щастие, нещо, което осмисля живота ти. „Въпросът дали си достатъчно добра майка е най-силната камбана в главата на една майка. Искам да ги науча на първо място да бъдат добри хора. Думата „благодарност” е много ценна, мисля че са я научили. Да вървят достойно в живота - да бъдат честни и искрени. И да бъдат обградени с добри приятели, да вярват в любовта, да ценят свободата”, каза още Елена.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.