Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Свеж хумор, комични перипетии и забавни морски емоции очакват зрителите на NOVA този понеделник от 21.00 ч. с първия епизод на сериала „All Inclusive“.

Една щура ваканция, изпълнена с много смях, малко сълзи, неочаквани обрати, истинско приятелство и много любов. Сценарият разказва историята за вълнуващото лятно приключение на две приятелски семейства. Ваканцията им на Черноморието се оказва по-различна от очакваното и им поднася неподозирани житейски уроци. Приятелите разбират, че мечтаният 5-звезден лукс не може да се сравни с лукса човек да има семейство и близки, с които да посреща хубавите, но и трудните моменти в живота. Колко променени ще се завърнат героите от приключението – предстои да разберем през следващите месеци.

Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев ще изиграят главните роли в щурата лятна комедия. Свежо настроение носи и едноименната песен, създадена специално за сериала „All Inclusive“, в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.