Депутатът от ИТН с коментар за трусовете в коалицията

„В тази ситуация най-лошото е да се говори с квалификации или да търсим и да обиждаме конкретни личности. Няма да го направя. Едно е ясно обаче – вчера, по време на пресконференцията на ПП - от страх – разчетете го и като кризисен PR, и като ситуация, в която те нямаха решение какво да правят, министър-председателят показа истинското си лице. То не беше по-различно от това на Бойко Борисов, който преди няколко парламента предлагаше по 10 депутати, за да осигури кворум в парламента”. Така Станислав Балабанов от ИТН коментира трусовете в коалицията.

"Имаме предложение Рашков да оглави КПКОНПИ защото е възрастен и видимо не може да се справя с реформата в МВР. Не му стиска да уволни 7000 полицаи. Започнах да си мисля, че това е опит на ПП да овладеят още един регулатор, за да го превърнат в бухалка и да консолидират цялата изпълнителна власт и да управляват еднолично. Рашков се превръща в инструмент на хора, които преяждат с власт". Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ" за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

"По отношение на РСМ от ПП не обелиха и дума. В момента Макрон прави всичко възможно да бъде гарант за изпълняване на българските интереси. Петков вече офертира конкретна бройка депутати. Унизително е купуването на депутати, ние сме един отбор и се надявам да устоим. Пари за това има, но не и за пътища, които спасяват човешки животи", посочи Балабанов. 

Според него няма една стотинка в МРРБ. "Внушението, че ще опитваме да крадем средства, които ги няма, е смехотворно", подчерта той.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В КОАЛИЦИЯТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.