Тошко Йорданов заяви, че е убеден в морала на колегите си и не мисли, че ще подкрепят "Продължаваме промяната"

"Има такъв народ" не очакват пробив сред депутатите си. Това коментира председателят на парламентарната група Тошко Йорданов. Той отново заяви, че е убеден в морала на колегите си и не мисли, че ще подкрепят или преминат към  "Продължаваме промяната". А от там заявиха, че са очаквали подобен ход от вече бившия си коалицонен партньор. Междувременно стана ясно, че министърът на енергетиката Александър Николов и екипът му ще депозират оставките си в понеделник.

"Обикалянето като цветарка по парламентарните групи на другите политически партии, които не те подкрепят и да ги навиваш да напуснат съответната партия не знам как ще го квалифицирате вие, просто ако друг го прави ще е кофти чувство. Ако някой от колегите ми, в което се съмнявам, реши да бъде предател, просто ще бъде предател и толкоз", коментира Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

Опити за стабилизиране на политическата криза в страната (ОБЗОР)

"Каквото и да ви говорят знайте, че става дума за пари. Това, което стана, не е било неочаквано, ние отдавна го усещаме и имаме такива индикации. Имаше хора, които от начало ни предупредиха, че самото участие на тези хора в коалицията е с цел да се случи това, което се случи сега", заяви от своя страна Христо Петров от „Продължаваме промяната”.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.