Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Лятната почивка на семейство Чобанови и Сиромашки е на път да се провали заради появата на много красива и още по-упорита дама в комплекса. Памела (Теди Цветкова) прекрачва всички граници и забърква Христо (Ненчо Балабанов) в ситуации, от които дори най-добрият му приятел Пламен трудно би могъл да го измъкне. Ще успее ли Христо да се справи с напечената ситуация, преди Марияна (Елена Атанасова) да е научила за проблема или животът му ще се провали с гръм и трясък заради предишни прегрешения?

Състезание по флирт за един ден в „All Inclusive”

В семействата назрява напрежение, а Елена решава да заложи капан на мъжа си, за да разбере какво крие от нея.

Неочаквани обрати и свирепа водна битка в „All Inclusive”

Междувременно тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) няма търпение да запознае своя нов приятел Герхард (Димитър Баненкин) със семейството си и го кани на вечеря по случай годишнината на Чобанови. В кулминацията на изискана вечеря за годишнината на Чобанови, неочаквано пристига местният рибар бай Чефо (Любомир Бъчваров) и най-неочаквано разкрива огромна тайна, която преобръща взаимоотношенията между гостите на празника.

Дали компанията ще оцелее след този обрат – гледайте в един от най-забавните епизоди на „All Inclusive” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.