Вижте какво коментираха те в студиото на „На фокус”

Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова излязоха на протеста в подкрепа на правителството през изминалата седмица. Защо решиха да го направят и как отговарят на обвиненията, че хората на него са били платени – по тези теми те коментираха в студиото на „На фокус”.

Напрежение на протеста в подкрепа на Никола Минчев (ОБЗОР)

„Хората и партиите, които ни обвиняват, че сме платени – Костадин Костадинов, ГЕРБ, са всъщност партиите, които си плащат, за да имат подкрепа. Те не могат да си представят хора да отидат ей така и да подкрепят едни идеи безплатно”, заяви Желева.

По думите й това, което се случва в момента в страната ни е „скандално”. „Това е един сценарий, който непрекъснато се повтаря и си даваме сметка, че сме заложници на хора, които работят задкулисно, Държавна сигурност, и изпълняват интересите на КГБ, с които те са били от край време свързани”, добави тя.

Протест в подкрепа на управляващите в Пловдив и Варна

„Реших, че е време да отида и да подкрепя хората, за които гласувам, защото ми се струва, че сме достигнали до един предел, в който е малко да гласуваме. Абсолютно недопустимо е да изпадаме в кръговрата, в който живеем 30 години – разочароваме се от политиците, след това ги наказваме”, смята Трифонова.

И добави: „Това, което видях на площада, беше една красива страна на живеенето ни, която вече съществува много малко. Започнаха едни разговори. Излезе Иво Мирчев и аз присъствах на 50-минутен разговор между него и хората на площада, в който те му задаваха въпрос”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.