Те бяха оборени от финансовия министър Асен Василев, заяви депутатът от БСП

„Вчера видях лицемерие. Дебатът не беше достоен за българския парламент”. Това заяви пред NOVA депутатът от БСП Ирена Анастасова.

„Видях лицемерие в аргументите за вота на недоверие, в поведението на опозиционните партии, в коментарите на Костадин Костадинов. Имаше изкривяване на информацията и лъжи. Не може по такъв елементарен начин да се лъже”, заяви Анастасова.

„Аргументите не издържат – нито икономическите, нито финансови. Те бяха оборени от министър Асен Василев и от проф. Румен Гечев”, каза Анастасова.

За гласуването на вота на недоверие тази вечер каза, че разчита на отговорно поведение на всички народни представители. „При предсрочни избори картината няма да е особено променена”, смята Анастасова.

Ако вотът успее и се стигне до ново връчване на мандата от президента, от БСП ще положат усилия партиите, които сега са в управляващата коалиция, отново да се обединят.

„Нашата ПГ няма номинации за председател на НС. Тези, които внесоха вота на недоверие, те да предложат”, каза Анастасова.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.