Коментар на политолога Христо Панчугов и продуцента Виктор Димчев

„Като че ли се е събрало необходимото мнозинство към този момента. Истинската причина за този вот е демонстрация на сила и демонстрация на липса на мнозинство в управляващите”. Това коментира политологът Христо Панчугов в студиото на "Здравей, България".

„Въпрос на чест е този вот да мине. Последните няколко дни наблюдаваме как партиите започват своята предизборна кампания”, коментира продуцентът Виктор Димчев. „Въпрос на чест е да падне това правителство. То е изключително неефективно, зад него стои един парламент, който не работи, не произвежда нищо, не дава нищо на държавата, освен криза след криза. Няма основание вотът да не мине, освен ако някой нещо не договори в някой кабинет”, каза още Димчев.

Според него за първи път в историята на България ставаме свидетели как политиците, които управляват, публично си признават, че става въпрос само за пари. „Очевидно това управление не може да се кой да контролира и доминира огромните държавни пари. Те едни други се обвиняват, че крадат”, допълни продуцентът.

Целия разговор по темата гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.