Той каза, че не е бил изненадан от резултата от вота на недоверие

“С ИТН, представена от Слави Трифонов и Тошко Йорданов, няма място за повече разговори, но с всички депутати, които искат да изпълнят интересите на гражданите, ще проведем разговори”. Това каза председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров след вота на недоверие.

Той каза, че не е бил изненадан от неговия резултат. 

“Мисля, че беше ясно накъде отиват нещата, нямаше изненади при гласуването”, каза Гюров и допълни, че “Продължаваме Промяната” са готови да започнат нов кръг от преговори и консултации с парламентарните сили, с които са в коалиция, както и с депутати, които “са готови да застанат на правилната страна”.

Гюров бе категоричен, че целта на ПП е “да направим всичко възможно да не се стигне до избори”.

“Македония беше просто една димка, която да отвлече вниманието на хоратата и депутатите от истинските въпроси. Камъните, които обърнаха каруцата бяха милиардите за АПИ”, заяви още той. 

Гюров категорично каза, че на този етап няма да работят с партията на Стефан Янев.

“Аз съм оптимист за бъдещето на България. Следващите стъпки ще покажат колко трудно ще го извоюваме, но нямам никакво съмнение, че промяната ще се случи”, каза още Андрей Гюров.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.