Той е един от основателите на академия "Телерик"

"Откакто се гласува оставката на Минчев всеки ден съм на площада, за да подкрепя един достоен човек, който си е вършил работата. Не приехме добре думите на Костадинов, че сме "фашистка измет". Това показва, че в парламента малко са се самозабравили, трябва да имат уважение към всеки избирател, не със снизхождение. Вкара се още повече нестабилност във вече нестабилни времена". Това заяви за "На фокус" предприемачът Васил Терзиев, един от основателите на академия "Телерик".

По думите му данъците, които е платил той, са в порядъка на 40-50 000 лева. "Телерик" плаща милиони за данъци, създаваме работни места. "В парламента не се държат като държавници, а като политици. При нас обаче няма снобизъм за идващите от малкия град", посочи той.

Според него университетът не е определящ, а развитите ценности. "На протеста има много хора, които си мечтаят за по-добро бъдеще у нас. Те бяха и гневни, но и усмихнати. Все повече хора разбират, че трябва да бъдат активни създатели на по-добро бъдеще в България, а не да се приемат като жертви", коментира Терзиев. И определи падането на правителството като стъпка. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.