Има пострадал

Стрелба на детска площадка в София завърши с пострадал. Причината била безобидна забележка. Изстрелите са произведени в столичния квартал „Студентски град”.  Сигнал за случая е получен в МВР в събота в 18.40 ч.  

„Майките от нашия блок направиха забележка на две жени, защото замърсяваха района. Дойдох и учтиво ги помолих да не си хвърлят боклуците. Те се обидиха и явно са се обадили на техни познати. Дойдоха двама мъже. Опряха ми пистолет в главата и ме напсуваха. Получих удар по главата. Имам много шевове. Единият от мъжете произведе три изстрела. Мой съсед дойде и се развика. Тогава избягаха”, разказа пострадалият Диан Дянков. И допълни, че ще си търси правата.

Стрелба с ранени на бензиностанция в София (ВИДЕО)

„Не ги познаваме, разбрахме, че живеят в района. Често има подобни проблеми”, сподели Деян Рачев, свидетел на престъплението.

От МВР заявиха за NOVA, че по случая има двама задържани - 19-годишен от София и 36-годишен криминално проявен от с. Лехчево.

 

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.