По думите му той самият не разговаря с бившите си колеги от ИТН, за да не кажат, че им се оказва натиск

"Най-разумно е да има правителство, най-добре е за България. Вчера проведохме разговори и казахме какво очакваме от ПП. В сряда или четвъртък всички отцепници ще излезем с решение дали да подкрепим правителството.Най-вероятно ще го подкрепим. Нямаме претенции кои да са министрите".Това заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS независимият депутат Светлин Стоянов, отцепил се от "Има такъв народ".

По думите му той самият не разговаря с бившите си колеги от ИТН, за да не кажат, че им се оказва натиск. "Те са достатъчно разумни и интелигентни хора, сами ще си преценят дали да подкрепят нов кабинет. Нямам индикации дали има още разколебали се. Интересното е, че Дани Каназирева и Делян Добрев са харесали поста на Слави Трифонов, а уж щяхме да чегъртаме. Това е показателно", посочи той.

Според него борбата с корупцията и реформа на съдебната система са важните прироритети. "Мисли се дали да има длъжност "главен прокурор" или да му бъдат ограничени правомощията" поясни Стоянов. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.