Той подчерта, че от „Продължаваме промяната“ държат на повече от 121 депутата

Продължаваме изключително активната работа в две направления – законодателна и изпълнителна. Това заяви министърът на иновациите в оставка Даниел Лорер.

„Вероятно това ще продължи до късните часове днес, за да можем да излезем с готови приоритети, които да са разписани и във времева рамка за близките от 6 до 9 месеца. Така че да имаме много ясна идея, ако се стигне до предлагането на мандат, какво ще включва изпълнението на бъдещата коалиционна програма“, каза Лорер.

КАБИНЕТ НА МАЛЦИНСТВОТО: ПП и ИТН с различни виждания за носителя на мандата (ОБЗОР)

Той подчерта, че от „Продължаваме промяната“ държат на повече от 121 депутата. „За да работим стабилно, ние сме наясно, че това трябва да се случва в една стабилна институционална среда. Не вярвам правителство на малцинството да може да го направи“, заяви Лорер.

Бившият иновационен министър посочи, че търсенето на съмишленици продължава на индивидуална основа. „Всеки един депутат, който смята, че това, което предлагаме като програма, е добре дошъл и ще разговаряме с него“, каза той.

Според него цялата страна има нужда от стабилност, а не нови избори.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Източник: БГНЕС