По думите му Кирил Петков е намесен в единия случай

"Възраждане" ще даде пресконференция, на която ще изложи факти за това как през почивните дни ПП активно са се свързвали с трима техни депутати, оферирали са ги и са искали подкрепа. Това заяви в ефира на "Твоят ден" народният представител от партията Цончо Ганев. 

Той каза още, че на колегите му е обяснено, че "ще се намери начин да се компенсират, ако подкрепят новото правителство". "Кирил Петков е намесен в единия случай", твърди още Ганев. 

Според него се говори за колосална цензура, да не се чува гласът на отсрещната страна. "Голяма част от "факт чекърите" са свързани с фондация "Америка за България". Няма никаква обективност, намираме се е в романа на Джордж Оруел. Не се цензурират призиви за убийство на руски войници", посочи той.

По думите му партия "Възраждане" е била забранена и подложена на редица ревизии заради вижданията си, но нищо нередно не е открито. "Гледаме хората в очите и нямаме никакви притеснения", категоричен е той. 

 "Намираме се в мерзко време, парламентаризмът преминава през най-срамните си дни. НС се превърна в тържище за депутати", коментира Ганев. 

Той призова ПП да обясни и как ще се случи диверсификацията на газовите доставки. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook