По думите му цялата парламентарна група ще гласува против правителство на Василев

Според Тома Биков управляващите влачат страната към света на абсурда. А в България не може да се стабилизира политическата ситуация без ГЕРБ. Това мнение изрази за "Твоят ден" по NOVA NEWS депутатът от ГЕРБ.

За него България трябва да излъчи проевропейско управление. "Абсурдно упражнение е цялото съставяне на програма на новия кабинет. Трябва да се предприеме решителна крачка. 22-та закона, които искат да се приемат са много сериозни. Няма готови проекти по Плана за възстановяване. 

По думите му Василев е готов да стои във властта в състояение на абсурд. "Правителството получава вот на недоверие заради финансовата си политика, той предлага бюджет, който е бламиран. Тогава се приема съвсем различен бюджет. Асен Василев не може да прави бюджети и прогнози защото се разпадат", смята той.

Според него купуването на депутати подменя вота.  "Избирателите ни не искат да подкрепим правителство на Василев. Със сигурност ще гласуваме против", категоричен е Биков. И допълни, че нови избори могат да са ключ за преодоляване на политическата криза.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.