Той е издъхнал в пернишката болница

Служители от ОДМВР-Перник разследват смъртта на 22-годишен мъж от Радомир. Това съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.

Откриха тяло на 30-годишен мъж във Варна (СНИМКИ)

Сигналът за инцидента е подаден към 22:50 ч. във вторник. Органите на реда реагирали незабавно, но на място не установили хора, а само веществени доказателства. По-късно е изяснено, че в Спешния център на пернишката болница е докаран 22-годишен радомирец с прострелна рана в главата, който е починал.

Убиха възрастна жена в Ловеч

По данни от разследването в дъното на конфликта стои стар междуличностен конфликт. Двама мъже от години имали разногласия, които се пренесли върху синовете им.

Снощи единият баща и сина му засекли в центъра на Радомир другият млад мъж с приятелката му. Последвал скандал. Нападнатият се прибрал у дома, за да вземе бухалки. Когато се върнал на мястото на спора, скандалът продължил. Тогава бащата, който започнал пререканията, извадил пистолет и стрелял няколко пъти. След това сам се обадил в полицията, за да каже какво е направил и избягал. Неговият син е задържан за 24 часа.

Ще се проверява дали някой от двамата има законно притежавано оръжие. Всичко се разиграло на обществено място в  центъра на града.

Около 23:30 ч., в междублоково пространство в Радомир е открит изгорял лек автомобил, ползван от 51-годишен радомирец, за когото се предполага, че е замесен в случая. Мъжът е обявен за издирване.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА