Днес групата им ще внесе предложение за броене и сравняване на разписките от машините при вота

„Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”. Какво стана от всички обещания  и програми на кабинета „Петков”, кое се реализира, за да коментираме какво евентуалн ще реализира кабинетът „Василев”? 

Това попита депутатът от „Възраждане” Искра Михайлова от кулоарите в парламента. С този аргумент в ефира на предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS тя отказа да коментира управленската програма на кабинета „Василев” и напомни, че сме в генерална криза и на горивата, и заради изгонените 70 руски дипломати и служители на посолството.

Искра Михайлова обяви, че днес „Възраждане” ще внесе предложението за броене на разписки от машините при вота и да се сравняват с автоматичния протокол, койт излиза от мапшината и при разминаване да се зачита броя на разписките.  

Депутатът коментира и тежката катастрофа на бул. „Черни връх” в София: „Смятам, че много комплексни са нещата, но превенцията и начина, по който се общува с младежите и по к се придобива свидетелство за правоуправление – там трябва да има някаква промяна, защото след това вече е закъсняло”. 

След катастрофата Михайлова обяви, че внасяне на предложения не са на дневен ред в точно това НС. Тя обаче е категорична, че контрол няма и отново повтори нуждата от превенция.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала ѝ във Vbox7.