Олимпийската шампионка по бокс роди момиченце

Стойка Кръстева стана майка. Това е първа рожба за олимпийската шампионка по бокс и съпругът ѝ Борил. Бебето е проплакало тази нощ. То тежи 2,990 кг и се казва Цветелина. Майката се чувства добре. 

„Чувството е неописуемо, а еуфорията е голяма. За пръв път ставам баща, де факто, на момиче и всичко е прекрасно. Просто думите, които и да кажа - ще бъдат малко, просто е нещо уникално”, обясни съпругът на Стойка Борил Кръстев.

„Имаме амбиции детето да спортува. Вече на 4-5-годишна възраст да спортува, да развива тялото си. Също така да знае, че с труд всичко се постига - първо на това ще го научим”, каза още таткото. 

Припомняме, че само месец след завоюваното злато от Токио, Кръстева обяви, че слага край на състезателната си кариера и се отдава на треньорската професия. Освен олимпийската титла в категория до 51 кг, тя е носител и на две европейски титли, както и на два сребърни медала от световни първенства.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.