Нова винарна отвори врати във видинското село Кошава. Защо и как се преплита с историята на най-новия сериал на NOVA „С река на сърцето“?

„Голяма част от сцените на сериала се реализират точно тук – във винарната изба, която се намира до видинското село Кошава, на брега на река Дунав, което е и естествен и магнетичен декор. Тази красота събра част от актьорския състав, а поводът е откриването на винарната”, разказва кореспондентът на NOVA Биляна Борисова.

„С река на сърцето“ е новият сериал на NOVA

Дунав, Видин и „С река на сърцето“ – вълнуващи сюжети, които се преплитат и си дават среща в една винарска изба край Видин.

„Да снимаш на толкова красиво място е великолепно, защото локациите, размаха на продукцията много допринасят за сюжета, за нашите роли, за усещането, че сме пълнокръвни в това, което играем“, споделя Яна Маринова.

Сериалът проследява историята на наследниците на заможна фамилия, които правят всичко възможно, за да запазят семейната винарна, която се намира на брега на реката.

На снимачната площадка на най-новия сериал на NOVA „С река на сърцето“

„Тук е като приказка. Всяка от локациите е толкова красива, че само помага на героите. Много от тях имат желанието да влязат по един или друг начин или дори да завземат винарната“, допълва Луиза Григорова-Макариев.

„Сериалът включва доста сюжетни линии с много любопитни персонажи. И реката и границата ни със Сърбия и Румъния“, пояснява Малин Кръстев.

Винарната е построена като пивоварна в края на XIX век и е една от най-старите в България. Сградата е запазена в автентичния си вид.

Кой кой е в сериала и какви тайни крие ще стане ясно наесен по NOVA, когато сериалът е готов.

На снимачната площадка на най-новия сериал на NOVA „С река на сърцето“

„Отне ни много усилия и работа, но мога да твърдя за всеки, който е част от този екип и състав, че дава сърцето си за сериала. В това се състои магията на това, което ще се случи от септември по NOVA”, категорична е Луиза Григорова-Макариев.

Очаквайте най-новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ тази есен по NOVA.