До последно говорихме по телефона, разказа Диана Стефанович

Хариет Стефанович, едно от момичетата, които загинаха в зверската катастрофа на бул. „Черни връх”, е трябвало да слезе от тролея на хотел „Хилтън”. До последно тя говорила с майка си и споделила, че няма да слезе там, защото няма много хора. Това разказа в „На фокус” майка й Диана Стефанович.

По-рано двете били на пазар, след това отишли и се почерпили кафе и сладолед. Отишли на спирката на тролея и момичето се качило. Двете обаче продължили да говорят по телефона.

„Каза ми: „Мамо, не слязох, защото има само 2 човека””, разказва Диана. Таблото показвало, че рейсът ще дойде чак след 20 минути.

Съдът остави Георги Семерджиев в ареста, той не се яви в зала

„Слезе от тролея на „Хемус”, казах й, че ще я оставям, за да пресече спокойно”, продължава разказа си майката.

Момичето винаги се обаждало на майка си, за да каже след колко минути ще дойде автобусът. „Този път не се обади. Не се обади от спирката, не се обади от 94, изведнъж се изключи телефонът. Знаех, че нещо лошо се случва”, разказва Диана Стефанович.

За Георги Семерджиев, тя казва: „Съжалявам го. Можело е да бъде един добър спортист и треньор, но наркотиците не прощават”.

Установиха метамфетамини в кръвната проба на Семерджиев

Почернената майка не обвинява и никой друг. „Обвинявам наркотиците”, казва Диана.  

Тя признава, че планувала да заминат с Хариет за Холандия, при брат й.

ВСИЧКО ЗА СМЪРТОНОСНАТА КАТАСТРОФА В СОФИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.