По думите му има възможност движението на Радостин Василев и Николай Радулов да се коалира предизборно с ПП

Оценката на поведението на ИТН показва, че е непостоянен и непредвидим партньор, който намира механизми да руши. Няма промяна в тяхното поведение, те не са партньор, на който да разчиташ. Ще гласувам против нов кабинет с ИТН, както и другите мои колеги, които напуснаха партията. Това коментира за "Твоят ден" по NOVA NEW независимият депутат Георги Георгиев, който напусна "Има такъв народ".

"Важно е да се зададе въпроса заслужава ли държавата ново нестабилно правителство, създадено например на 1 август, а на 1 октомври отново с несъществуващи аргументи България да бъде вкарана от ИТН в политическа криза. Няма как да подкрепя това", сподели той. 

По думите му ще бъде сформирано ново движение, водено от Радостин Василев и Николай Радулов, но той няма да бъде част от него. "Подкрепям го и не се дистанцирам от него, има различни форми на участие. Има възможност движението да се коалира предизборно с ПП", разкри Георгиев.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.