В село Розино Сергей Димитров давал щедри обещания за узаконяване на незаконни постройки

Ново обвинение за измама на още 15 души получи мнимият политик от Пловдив, който се представя за депутат от „Продължаваме промяната“. Това стана ясно по време на заседанието в Окръжния съд, където Сергей  Димитров, известен като Харварда, обжалва мярката си за неотклонение. Адвокатът му заяви, че ако бъде пуснат,  Димитров ще  върне парите  на всички, които твърдят, че са измамени от него. Харварда се е представял и за адвокат, занимаващ се с имотни дела, като е оставял свидетелите да го чакат пред съда и лъжел, че е в друго заседание. Съдът го остави за постоянно в ареста.

Кой е мъжът, представял се за политик и мамил хора в Пловдивско

Какви са били очакванията на хората, пострадали от обещанията на Сергей Димитров от Пловдив, представял се за партиен активист, адвокат и депутат? Мнимият политик посетил и карловското село Розино, където дал щедри обещания за узаконяване на незаконни постройки. Срещу услугата „пишман депутатът” прибрал различни суми от десетки семейства. А те останали излъгани.

Напразни останали и усилията на пастор Румен Караджов - местен религиозен водач, който разкрил схемите на арестувания мъж.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.