Вижте какво разказа тя пред Мриян Станков - Мон Дьо

Тази неделя в „Събуди се” пред Мариян Станков - Мон Дьо застава Оля Маркес. Жена с минало и бъдеще.  Модел и певица в социализма, политически и медиен съветник на финансовия министър Милен Велчев в правителството на Симеон Сакскобургготски (2001-2005) и експерт по маркетинг и комуникации в демокрацията - животът на Оля Маркес прилича на Олимпийски стадион с различни писти и съоръжения.

Родена в Хавана, но израснала в Пловдив, Оля е отгледана от майка си и втория си баща. Нейният биологичен баща напуска България, но вместо Куба, избира Франция като алтернатива на комунистическия режим в родината си. Днес той живее в Канада и има собствена адвокатска кантора в Монреал.

Фамилията Лечева се появява, когато тя се жени за една от най-големите рок-звезди в България - Иван Лечев. От него има син, който също носи името Иван. От втория си съпруг – Иван Генчев, с когото не живее заедно повече от 15 години, тя има дъщеря Лиа Ноа. Сега в живота ѝ има мъж, който по думите ѝ е всичко онова, което покрива високите ѝ критерии.

Тя е жена, която никога не е правила компромиси, с патологично чувство за справедливост и крайно амбициозна.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.