Вижте изцяло новите възможности за комфорт, които автомобилът предлага

Piech Automotive и Incari планират да революционизират начина, по който изграждаме автомобили, като поставят акцент върху взаимодействието човек-машина. REV срещнаха плодовете на техния труд - ослепително бързия Piech GT!

Процесът на разработка се различава от установените методи на традиционните производители на автомобили. Софтуерът на Incari използва 3D-първи подход, предлагайки изцяло нови възможности за потребителски комфорт – особено в комбинация с добавена реалност (AR).

Методът Incari обещава намаляване на времето за разработка на HMI с до 70 процента, с по-ниски изисквания към персонала и по-високо качество.

Още по темата гледайте във видеото. То е част от предаването „Евромакс“ на „Дойче веле“, което се излъчва всяка събота от 11.30 ч. и сряда от 14.30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „Дойче веле“ и в ефира на „Събуди се“ по NOVA всеки уикенд.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.