Двамата бяха придружени от децата си

Какво по-хубаво място да отпразнувате медения си месец от града на любовта и романтиката? Бен Афлек и Дженифър Лопес, които сключиха брак на 16 юли, в момента са в френската столица, заобиколени от четирите си деца - Серафина и Вайълет, родени от връзката на актьора с Дженифър Гарнър, и Максимилиан и Ема, близнаците на певицата.

КАДРИ ОТ РОМАНСА НА ДЖЕЙ ЛО И АФЛЕК ПРЕДИ И СЕГА ВИЖТЕ ТУК

Щастливото семейство е заснето по време на разходка по Сена. Селфита, слънчеви бани на шезлонг или дрямка на слънце - младоженците се насладиха на френския начин на живот за няколко часа, между разходките с лодки и релакс по кейовете.

Джей Ло и Бен Афлек се ожениха тайно (СНИМКИ)

Според списание "Пийпъл" двамата актьори са напуснали Калифорния и са кацнали на летище „Бурже“ с частен самолет преди няколко дни.

Г-н и г-жа Афлек избраха да отседнат в добре познатия петзвезден хотел Hôtel de Crillon на площад "Конкорд". За първата си вечеря в Града на светлината двамата американци седнаха на маса недалеч от хотела си - в ресторант-клуб Le Matignon.

Дженифър Лопес: Бен ми предложи брак, докато бях във ваната (ВИДЕО)

На масата влюбените демонстрираха чувствата си, като си разменяха целувки и нежни погледи.

След това двамата напуснаха заведението, хванати за ръце, а Дженифър Лопес не остана незабелязана в яркочервената си рокля.

В Париж красивата певица и актриса отпразнува и 53-ия си рожден ден. Отбеляза го на романтична вечеря с половинката си.

Двойката обяви годежа си през април миналата година, 16 години след раздялата при предишния им романс.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС