Певецът разказа за нея – в предаването „На кафе”

Етиен Леви подготвя нова музикална изненада за феновете си.

„Подготвил съм моя авторска песен със закачка и игра на думи. Казва се „Noche de carnaval”. Това е работното заглавие. Текстът е на моята братовчедка Даниела Желева. Песента изразява много интересна любовна закачка”, разказа Етиен Леви в предаването „На кафе".

„Интересното е играта на думи както при „Хоп -троп чучу ле..”, продължи още той. Новата песен ще бъде записана, след като се върне от музикалния фестивал „Спайс мюзик фестивал 2022” в Бургас.

„Утре сутринта рано пътувам за Варна за един конкурс, в който съм жури. След това се прибирам за подготовката за участието ни в „Спайс мюзик фестивал” в Бургас”, обясни Етиен Леви.

На фестивала ще има много имените български и чуждестранни музиканти. „Фестивалът е на 5, 6 и 7 август. Нашата изява е на 6 август”, каза музикантът.

След това Етиен Леви е поканен за жури на конкурса за млади изпълнители на забавна песен „Полските щурчета", който се организира от Веселин Маринов в родния му град Полски Тръмбеш.

Къде живее сега и как почива Етиен Леви - гледайте във видеото  

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.