Семейната драма се разиграла в кв. "Сарафово"

56-годишен англичанин намушка с нож 54-годишната си съпруга в жилището им в бургаския квартал "Сарафово". След това мъжът се е опитал да се самоубие като сам се пробол в гърдите. Сигнал в полицията е подаден от съседи в жилищната кооперация към 10:43 ч. в четвъртък, предаде БТА. 

Полицаи открили жената на стълбите на четвъртия етаж в безпомощно състояние. Тя била контактна и обяснила, че е нападната от съпруга си, който в момента бил в апартамента им. Жената е откарана и настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас без опасност за живота.

В жилището, също в безпомощно състояние, е намерен 56-годишният мъж с множество рани по гърба и гърдите. Той обяснил, че в последно време двамата с жена му имали непрекъснати скандали, защото тя искала да се връща във Великобритания. Подобно спречкване възникнало и снощи и продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол тази сутрин той взел нож от кухнята и нападнал половинката си, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас и е контактен.

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножът, с който е извършено нападението.

Работата по случая продължават служители на Пето Районно управление в морския град.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА