Във въпросната кола пътували и две деца

Автомобил с две деца на задната седалка помете микробус и ограда, след което се заби в друга кола. Тежката катастрофа е станала край Самоков в събота и по чудо се е разминала без жертви. Охранителни камери са запечатали момента на инцидента. От кадрите се вижда, че автомобилът се движи с висока скорост.

Катастрофа между джип и цистерна край Скравена, има пострадали (ВИДЕО+СНИМКИ)

За случилото се пред камерата на NOVA разказа очевидецът Румен Белчински. Колата, предизвикала катастрофата, е помела и неговия автомобил. Според мъжа автомобилът се е движил с най-малко 100 км/ч при ограничение в участъка 60 км/ч.

Виновният шофьор твърдял, че е засечен от буса, който първоначално се опитал да изпревари. Водачът на буса е пострадал сериозно, казва Белчински. Едно от децата, пътували в колата, предизвикала катастрофата, също е с наранявания.

Полицията работи по случая. Не е ясно дали мъжът, причинил катастрофата, е шофирал под въздействието на алкохол или наркотици. Екипът ни не успя да се свърже с него.

Още по темата гледайте във видеоматериалите.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.