Провокации, тайни съюзи и оспорвано съревнование предстоят с едни от най-колоритните участници от изминалия сезон на екстремния формат

Броени дни преди началото на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“ в ефира на NOVA, едни от най-запомнящите се участници от миналогодишното издание на атрактивното риалити ще превземат кулинарната арена в „Черешката на тортата“. Следващата седмица част от отбора стават Мани Ву Нанг Тъ, Паулина Горанов, Красима Кирова, Андрей Гридин и Неделчо Богданов. Колоритната компания е приготвила неочаквани ситуации, тайни съюзи и оспорвана надпревара, които няма да оставят зрителите безразлични.

Човекът, който мисли в картини – аниматорът Неделчо Богданов, няма да изневери на образа си на стратег и в „Черешката на тортата“. В понеделник повелителят на пъзелите ще се включи в кулинарната надпревара с готова тактика, която да му осигури победата в предаването. Концепцията за меню на домакина ще включва ефектни и вкусни ястия на достъпни цени, бюджетно питие и голяма доза ексцентричност. Ще успее ли Неделчо да заблуди гостите си и възможно ли е да крие още планове, които ще смаят всички?  

Възрожденска вечеря в родния град на Нора Шопова в „Черешката на тортата”

Във вторник тежката артилерия ще извади големият победител от сезон 3 на „Игри на волята: България“ – ски бегачът Андрей Гридин. Атлетът ще покани компанията в уютния си дом и за разлика от Неделчо, ще избере различна стратегия – да ги срещне с вкусовете на родината му Казахстан. Менюто на домакина включва повече от любопитни компоненти като компот от облепиха и торта „мравуняк“. По време на вечерята старата вражда между Мани и Паулина ще се разпали с нова сила, а за финал Андрей ще провери дали гостите му са загубили тренинг след участието си в „Игри на волята: България“.

Микс от различни традиционни кухни с Благой Георгиев в "Черешката на тортата"

Момичето, което влиза в приключението с песен – Паулина Горанов, ще демонстрира завидни кулинарни умения в сряда. Тя е планирала уютна обстановка и уникални комбинации от вкусове и аромати. Паулина ще представи себе си и полските си корени с типични за родното й място рецепти като сладкиш „Карпатка“ и „борш с ушки“. В кухнята тя ще бъде перфекционист и ще обърне внимание на всеки един детайл, за да се чувстват гостите й максимално комфортно. За финал Паулина е подготвила магична музикална изненада, която ще предизвика сълзи в очите на неочакван участник.

Авторски десерт от Влади Василев в „Черешката на тортата”

В четвъртък провокативната Мани Ву Нанг Тъ ще се превърне в истински ураган в кухнята. Пиперливият език на „Игри на волята: България“ ще даде сериозна заявка за луксозно, модерно, бляскаво и богато многостепенно меню, което отговаря максимално на същността й. Мани ще се постарае да бъде най-добрия домакин за седмицата и с двете изненади, които е подготвила за гостите си. Ще се почувства ли тя достойно оценена за всички усилия, които е положила или една шега ще доведе до непредсказуем крах на вечерята?

Атрактивната Красима Кирова се втурва в кулинарно приключение със спортен дух и характер в петък. В кухнята тя ще приготви здравословно и изискано меню с морски дарове, допълнено от сладко изкушение, което всеки ще може да консумира без притеснения. Красима ще заложи на красивата визия на ястията и масата, а ведрото настроение няма да я напуска и за миг по време на готвенето. Вечерята ще бъде време за разбор на събитията през изминалата седмица и дръзки признания, а нежните подаръци на Красима ще поставят достоен финал на кулинарното предизвикателство.

Какви емоционални моменти и провокации още очакват участниците и има ли шанс някой да успее да заблуди кулинарния гуру шеф Манчев? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

А кои ще бъдат новите участници в четвъртия сезон на „Игри на волята: България“ и пред какви изпитания ще трябва да се изправят, гледайте от 3 септември в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.