Изтече крайният срок, в който партиите и коалициите можеха да регистрират кандидатските си листи за изборите

Изтече крайният срок, в който партиите и коалициите можеха да регистрират кандидатските си листи за изборите на 2-ри октомври. А в сряда предстои да бъде изтеглен жребий с поредните номера на бюлетината.

Къде ще са лидерските битки? 

В 25-ти избирателен район в София един срещу друг се изправят Христо Петров - Ицо хазарта от “Продължаваме Промяната”, Бойко Борисов от ГЕРБ, Корнелия Нинова от БСП, Владислав Панев от “Демократична България”. Пламен Данаилов от “Има такъв народ”, Хасан Адемов от ДПС, Костадин Костадинов от “възраждане” и певицата Луна, издигната от инициативен комитет.

Съпредседателите на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков и Асен Василев ще водят листите съответно в 24 и 23 избирателен район.. Тошко Йорданов е водач от Варна и Пловдив -област. 

Освен в София, лидерът на ГЕРБ  Бойко Борисов ще води листата и в Пловдив. Там негов опонент е Христо Иванов от “Демократична България”. той е кандидат и в 24-ти МИР в София. 

Мустафа Карадайъ повежда битката на ДПС в Шумен и Кърджали. Две партийни листи води и Делян Пеевски - в Благоевград и Пазарджик. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.